Editura

Descriere

PE MĂSURĂ CE COPIII CRESC și trec prin viață, ei se confruntă cu „uriașii” sub multe forme – durerile, luptele, fricile și ispitele lumii care atrag nenumărați tineri și îi îndepărtează de chemarea lor divină, aceea de a-L reprezenta pe Isus, atât în puritate cât și în putere. Este vital ca părinții să-și educe copiii în așa fel încât să învingă acești uriași – să devină războinicii de mâine.

Cu onestitate, umor și cu o perspectivă biblică deosebită, cunoscuții autori Bill și Beni Johnson vă oferă uneltele practice necesare pentru a deveni un părinte condus de Duhul lui Dumnezeu. Prin exemple din Scriptură și din propria lor experiență, ei vă vor arăta cum să mențineți o relație strânsă cu copiii voștri, păstrând în același timp disciplina, dezvoltându-le caracterul și insuflându-le o dorință de semnificație veșnică.


În aceste pagini veți descoperi cum să le susțineți unicitatea, talentele și punctele forte, în timp ce îi ajutați să mediteze la întrebările grele: De ce sunt aici? Care este scopul lui Dumnezeu pentru mine? Cum să îl împlinesc? De asemenea, veți fi încurajați să vă confruntați și să vă învingeți propriii uriași, știind că exemplul vostru va deveni moștenirea copiilor voștri. Lăsați ca această carte să vă învețe cum să creșteți războinicii de mâine – copii împuterniciți să facă o diferență nu doar în viața lor, ci și în lume.
BILL și BENI JOHNSON sunt pastori seniori ai Bisericii Bethel din Redding, California, autori de bestsellere și vorbitori internaționali. Împreună, slujesc un număr tot mai mare de biserici conectate printr-o rețea apostolică, depășind granițele denominaționale și creând parteneriate pentru trezirea spirituală. Toți cei trei copii ai lor, împreună cu soții lor, sunt implicați full time în slujire. Aflați mai multe pe www.bjm.org.

Info

Cartea se poate comanda la:
– Email: editura@adoram.ro
– Telefonic: 0746 199 369 (Marius Groza)

Pret: 40 ron